پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم
سرخط خبرها

پیش بینی نرخ دلار| تاثیر سقوط هرات توسط طلبان روی بازار ارز ایران؟

  • کد خبر: ۷۷۴۸۸
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۲
پیش بینی نرخ دلار| تاثیر سقوط هرات توسط طلبان روی بازار ارز ایران؟
کامبیز افسری، کارشناس و فعال بازار ارز، هفته آینده را هم برای بازار ارز صعودی پیش‌بینی می‌کند و حتی عنوان می‌کند که احتمال ورود به کانال قیمتی بالاتر هم دور هم ذهن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، دلار این هفته را در حالی آغاز کرد که تحت تاثیر سخنرانی روز تحلیف رئیس‌جمهور، به ادامه مذاکرات وین و احتمال حذف تحریم‌ها کمی خوشبین‌تر شده بود. با این حال در ادامه هفته بازار درگیر خبر‌های منفی از مذاکرات برجامی و پیشروی طالبان در افغانستان شد.

همچنین بسیاری از معامله‌گران برای انجام معامله در انتظار معرفی فهرست وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور جدید بودند. حالا روند نرخ ارز در هفته جاری نشان می‌دهد ظاهرا این دسته از معامله‌گران با کابینه معرفی شده وضعیت را چندان مطلوب نمی‌بینند.

دلار آمریکا تا روز چهارشنبه به قیمت به ۲۶ هزار و ۷۰۰ تومان هم رسید. آن هم درحالی که دقیقا در همین دوره بازارساز نزدیک به ۴۰ میلیون دلار در بازار متشکل ارزی عرضه کرد، ولی حتی این حجم عرضه زیاد هم نتوانست افسار افزایش نرخ دلار را بکشد.

کامبیز افسری، کارشناس و فعال بازار ارز، هفته آینده را هم برای بازار صعودی پیش‌بینی می‌کند و حتی عنوان می‌کند که احتمال ورود به کانال قیمتی بالاتر هم دور هم ذهن نیست.

او توضیح می‌دهد: شهر‌های بسیاری در افغانستان سقوط کردند و چند روز آخر هفته قیمت‌ها به خاطر همین موضوع بسیار بالا رفت. عملا دیگر دلار هراتی وجود ندارد. هر چند در برخی کانال‌ها، نرخ هنوز نرخ دلار هرات اعلام می‌شود، اما معلوم نیست که آیا ریشه این قیمت واقعا به هرات باز می‌گردد یا نه. چون حتی نمی‌دانیم که طالبان قرار است با سیستم دلار در افغانستان و بانکداری در این کشور چه کند؟

افسری ادامه می‌دهد: هرات سومین شهر افغانستان و هم‌مرز با ماست، حتی قندهار هم که دومین شهر مهم این کشور بوده، سقوط کرده است. حالا فقط کابل مانده و به نظر می‌رسد دولت افغانستان دیگر جانی ندارد. این اتفاق بدی برای اقتصاد ایران است، چون از یک سو ممکن است موج مهاجرت به کشور شکل بگیرد و از سوی دیگر حضور طالبان در همسایگی ما به طور بالقوه یک تهدید برای ماست.

البته او عنوان می‌کند که تنها دلیل افزایش نرخ ارز در ایران، مسئله افغانستان نیست و در داخل هم تعداد خریداران بسیار زیاد بوده و تقاضا بالا رفته است.

به گفته این کارشناس، معامله‌گران با وضعیت فعلی و با معرفی کابینه دولت جدید، چشم‌انداز خاصی را برای گشایش از راه مذاکرات وین متصور نیستند. افسری می‌افزاید: در کابینه عده‌ای تازه‌کار هستند و هنوز مواضعشان روشن نیست، برخی دیگر هم پیشتر امتحانشان را پس داده‌اند و بعید است کاری ازشان بربیاید. البته اساسا تا پول و ارزی به کشور وارد نشود، کاری هم از دست مسئولین برنمی‌آید.

او در نهایت خاطر نشان می‌کند که البته برخی مسئولان مهمی مثل اعضای شورای عالی امنیت معرفی نشده‌اند با این حال در کل ساختار کابینه برای شرایط فعلی کشور چندان خاص نیست و نمی‌تواند خوش‌بینی خلق کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->